Menu Sluiten

Op uw favoriete schoen loopt u natuurlijk graag. Ter zijner tijd zullen de hakken of zolen vervangen moeten worden. Dan zijn er diverse opties om uw schoen weer een nieuw leven te geven.

Zolen vervangen

Er zijn leren zolen en rubberen zolen. Maar ook een combinatiezool van leer met rubberen inzet behoort tot de mogelijkheden. We adviseren u graag. Wellicht dat een beschermzool om uw leren zool te beschermen verstandig is of een zool die dient als antislipzool.

Hakken vervangen

De hakken slijten altijd het hardst. Als vervanger kunnen we een goede kwaliteitshak onder uw schoen zetten, eventueel uitgevoerd in een specifieke kleur.

Luxe herenschoenen

Voor de luxe herenschoen hebben we mooie tiphakkken, een combinatie van rubber met leer. Voor de merken Van Bommel en Van Lier zijn de originele materialen aanwezig of te bestellen. We hebben diverse veters en schoenpoets op voorraad.

Overige reparaties

De volgende reparaties kunt u ook door ons laten verrichten: nieuwe inplakzolen, hielvoering, klitband, nieuw elastiek en een nieuwe rits. Twijfelt u of uw schoen te maken is? Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd langs komen zodat we ter plekke kunnen bekijken of uw schoen nog te repareren is.

Ook uw schoenen zijn te repareren! Neem contact met ons op

Neem contact op